پارتیشن های شیشهای برای جدا کردن و نظم دهی فضاها داخلی میشوند. به طور کلی انواع فریم پارتیشن شیشه ای می تواند چوبی، فلزی یا حتی بدون فریم (فریم لس) باشد.
انواع قریم پارتیشن شیشه ای با استفاده از شیشه های مختلفی ساخته می شود که علاوه بر کنترل نور، به شما اجازه می دهد که دید به داخل و همچنین میزان امنیت آن را نیز مدیریت کنید.
انواع فریم پارتیشن شیشه ای؛ فریم لس و فریم دار
اصلی ترین دسته بندی برای انواع فریم پارتیشن مربوط به فریم لس و فریم دار بودن است. پارتیشن فریم لس از هیچ گونه قاب و فریمی استفاده نمی کند که همین ویژگی ظاهری یکدست و شفاف برای این پارتیشن ادارای شیشه ای به ارمغان می آورد.
اگرچه این پارتیشن ها به ظاهر شکننده تصور می شوند اما برعکس، استحکام و مقاومت بالایی دارند. نوع دیگری از انواع فریم پارتیشن شیشه ای دارای قاب هایی از جنس چوب یا آلومینیوم هستند که تلفیق آن ها با شیشه زیبایی های خاصی برای محیط خلق می کند.
فریم ثابت و متحرک پارتیشن شیشه ای
در یک دسته بندی می توان انوع فریم پارتیشن شیشه ای را به دو نوع ثابت و متحرک تقسیم کرد. پارتیشن های متحرک که معمولاً برای فضاهای کوچک استفاده می شوند، دارای ریل هایی در سقف و کف برای باز و بسته شدن هستند.
در مقابل پارتیشن های شیشه ای ثابت وجود دارد که برای این مورد پارتیشن پس از آن که نصب شد، دیگر هیچ گونه حرکتی ندارد.
فریم های تک جداره و دو جداره
دسته بندی دیگر برای انواع فریم پارتیشن شیشه ای مربوط به تک جداره و دوجداره است. این پارتیشن ها جدای از شیشه روی دو نوع فریم لس و فریم دار اجرا می شوند.
شیشههایی تعبیه شده در نوع تک جداره از نوع سکوریت و به ضخامت ۸ الی ۱۰ میلیمتر است و تا حدی از ورود صدا جلوگیری می کند و به راحتی شکسته نمی شود.
در مقابل، شیشه های دوجداره عایق صوتی بوده و امکان ورود هیچ گونه گرد و غبار را می گیرد. البته ناگفته پیداست که این شیشه ها به دلیل وزن و گاز آرگون به کار رفته در میانه شان گرانتر هستند.
پارتیشن های شیشه ای هوشمند
اما جدای از دسته بندی انواع فریم پارتیشن شیشه ای، ویژگی هایی برای خود شیشه آن ها نیز وجود دارد. مثلاً برخی از ایشن شیشه ها که به اسمارت گلس یا شیشه هوشمند معروف هستند، می توانند امکان مات و شفاف شدن شیشهها را با استفاده از جریان برق فراهم کنند.
شیشه های هوشمند پارتیشن علاوه بر قابلیت مات و شفاف شدن، می توانند مانع ورود اشعه یووی خورشید شده و به راحتی با یک ریموت کنترل می شوند.
پارتیشن شیشه ای لمینت
در مورد انواع فریم پارتیشن شیشه ای و همچنین شیشه های آن باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که اگر امنیت در اولویت شماست، شیشه لمینت گزینه ای ایده آل خواهد بود.
این نوع از شیشه ها که در پارتیشن های تجاری بسیار استفاده می شوند با بهرهگیری از یک لایه پلاستیکی اضافی (رنگی یا شفاف) صدا را نیز عایق می کنند.
فواید پارتیشن شیشه ای
انواع فریم پارتیشن شیشه ای در اشکال مختلفی تولید می شوند که البته تولید آن ها کار چندان ساده ای نیست. از جمله مزایای پارتیشن شیشه ای، ایجاد جلوه ای زنده برای محیط است، چیزی که پارتیشن های تمام چوبی از خلق آن عاجز بودند.
همانطور که در ابتدای این متن نیز اشاره شد این پارتیشن ها علاوه بر عایق بودن در برابر سر و صدا می توانند از لحاظ امنیت و حریم خصوصی نیز عملکردی بسیار خوب داشته باشند.
نکته پایانی
در این مطلب تلاش شد در مورد انواع فریم پارتیشن شیشه ای صحبت کنیم. همانطور که اشاره شد اصلی ترین دسته بندی پارتیشن های شیشه ای مربوط به فریم لس و فریم دار است و پس از آن می توان دسته بندی های ثابت و متحرک و تک جداره و دوجداره را نیز مدنظر قرار داد.
شما می توانید برای خرید بهترین پارتیشن های شیشه ای به وبسایت لوکس پارتیشن سر بزنید. لوکس پارتیشن بواسطه چندین سال فعالیت در زمینه پارتیشن به مشتریان زیادی خدمات طراحی و نصب پارتیشن را انجام داده است.