پارتیشنهای اداری نقشی مهم در محیط های اداری ایفا می کنند؛ از تفیک محبط گرفته تا عایق بندی صدا. بهترین پارتیشن اداری طبیعتاً باید بتواند ضمن ایجاد کارکرد حفظ حریم خصوصی، میزان نورگیر کافی را فراهم کند.
علاوه بر نورگیر و حریم خصوصی، بهترین پارتیشن اداری نه تنها ظاهر محیط را خشک و بی روح نمی کند بلکه به آن سر و شکلی مدرن و خاص می بخشد.
جنس پروفیل بهترین پارتیشن اداری چیست؟
پارتیشن های اداری از لحاظ جنس ساخت به انواع، شیشه، آلومینیوم، پروفیل و ام دی اف یا چوب دسته بندی می شوند. در زیر به این موارد اشاره شده است:
- پارتیشن شیشهای: این پارتیشن از شیشه ساخته شده است و از نظر ظاهر و کیفیت، برای محیطهای اداری بسیار مناسب است. پارتیشت اداری شیشه ای با ساختار دوجداره خود به مثابه عایق صوتی مؤثر عمل میکند. این پارتیشن ها به صورت فریم لس تولید می شوند.
- پارتیشن آلومینیوم و UPVC: نوع دیگر پارتیشن ها با استفاده از آلومینیوم یا UPVC تولید می شوند. پارتیشن های آلومینیومی بسیار متنوع هستند و اگر بخواهیم آن ها را دسته بندی کنیم دو نوع کلی فریم لس و فریم دار پیش روی ما خواهد بود.
- پارتیشن ام دی اف یا چوب: نوع دیگری از پارتیشن از الیاف چوبی ساخته می شود؛ بیشتر پارتیشن های چوبی از جنس ام دی اف هستند که با استفاده از روکش می توان جذابیت آن را افزود. طبیعتاً پارتیشن های چوبی سازه ای محکم تر می توانند داشته باشند.
بیشتر بدانید: معرفی انواع پارتیشن اداری
مقاومت پارتیشن های شیشه ای
بهترین پارتیشن های اداری باید در برابر خطراتی مانند شکستگی یا دیگر مواردی همچون بروز خط و خش مقاوم باشد؛ اگر به سراغ معتبرترین تولید کننده پارتیشن اداری بروید، از مزایای به کارگیری شیشههای بسیار باکیفیت برای پارتیشنهای اداری خود بهرهمند شده و خیالتان از بابت مقاومت پارتیشن شیشه ای اداری آسوده خواهد بود.
لوکس پارتیشن با سال ها تجربه در زمینه تولید پنجره های دوجداره، شیشه هایی را برای پارتیشن به کار می گیرد که با رعایت اصول نگهداری از جانب شما و انجام اصولی تولید و نصب آن از جانب ما، این پارتیشن ها از خط و خش، شکستن آسان، ترک خوردن و مشکلات مشابه در امان هستند.
پارتیشن های اداری فریم لس
پارتیشن های اداری فریم لس یکی دیگر از انواع بهترین پارتیشن اداری و خاص ترین آن ها به شمار می رود، زیرا در طراحی این پارتیشنها، از یراقآلات کم و قابهای نازک استفاده میشود، به نحوی که به نظر میرسد که پارتیشن هیچ فریمی ندارد.
پنلهای شیشهای این پارتیشنها با کمک یک قاب نازک و چند یراقآلات ساده، به ریلهای افقی در بالا و پایین متصل میشوند. این پارتیشنها نقشی بیبدیل در ایجاد دکوراسیون و فضایی مدرن و پیشرفته دارند و به نوعی به عنوان شناسنامهای از محیطهای اداری مدرن شناخته میشوند.
انواع پارتیشن شیشه ای ریلی
کاربرد پارتیشن شیشه ای ریلی در محیط کار منحصر به یک نوع این پارتیشن ها نیست بلکه می تواند دارای چند مدل باشد که در زیر به آن ها اشاره شده است:
- پارتیشنهای تک ریلی: این پارتیشنها با یک مسیر ریلی طراحی شدهاند که پانلها میتوانند در امتداد آن بلغزند. آنها برای فضاهای کوچکتر یا مناطقی که پیکربندی مجدد خطی ترجیح داده می شود ایده آل هستند.
- پارتیشنهای ریلی دوگانه: پارتیشنهای دو ریلی دارای دو مسیر موازی هستند که امکان تغییرات پیچیدهتر و همهکارهتر چیدمان را فراهم میکنند. این پارتیشن ها برای فضاهای بزرگتر مناسب هستند.
- پارتیشنهای ریلی منحنی: پارتیشنهای ریلی منحنی انعطافپذیری بیشتری به نسبت دو مورد قبلی دارند و در یک مسیر منحنی قوس دار حرکت می کنند.
بر حسب سلیقه و همچنین نوع دکوراسیون داخلی و نقشه ساختمان می توان هر کدام از پارتیشن های بالا را بهترین پارتیشن اداری در نظر گرفت.
عایق صوتی محیط با پارتیشن اداری
پارتیشن های اداری به عنوان عایق صوتی نقشی مهم در مکان برگزاری جلسات و کنفرانسهای حساس ایفا می کنند. این پارتیشنها با بهرهگیری از شیشه های دوجداره و تقسیمبندی دقیق خود از انتقال نویزهای صوتی جلوگیری میکنند و محیطی آرام را در فضای کاری به وجود می آورند که بهبود بهرهوری افراد را به همراه دارد.
بهترین پارتیشن اداری از شیشه های دوجداره با کیفیت استفاده می کند که این شیشه ها به خوبی صدا را فیلتر خواهند کرد ضمن آنکه خود شیشه ها نیز می توانند از طرح و رنگ جذاب برخوردار باشند.
بیشتر بدانید: پارتیشن نیویورکی چیست؟
نکته پایانی
در این مطلب به بهترین پارتیشن اداری پرداختیم؛ محیط های اداری می توانند پذیرای پارتیشن های متفاوتی باشند، از فریم دار و بدون فریم گرفته تا ثابت و متحرک. در این بین نوع کاربری محیط می تواند بهترین پارتیشن اداری را تعیین کند. اما انتخاب بهترین تولید کننده سلیقه ای نیست.
شما می توانید برای انتخاب بهترین پارتیشن ها به وبسایت لوکس پارتیش سر بزنید.
متا: