ساخت پارتیشن ام دی اف یک کار پیچیده و حرفه ای است که نیاز به دانش و تجربه زیادی دارد. بسیاری از شرکت های تولید کننده پارتیشن مانند شرکت تهران پارتیشن، این کار را به صورت تخصصی انجام می دهند. اما اگر شما علاقه مند به یادگیری و اجرای این کار هستید، ما در اینجا به شما مراحل ساخت پارتیشن با ام دی اف را آموزش می دهیم.
پارتیشن ام دی اف یک نوع پارتیشن است که از صفحات فشرده چوب تولید می شود. پارتیشن های ام دی اف دارای تنوع زیادی در رنگ و طرح هستند و می توانند با سبک های مختلف دکوراسیون سازگار باشند. پارتیشن های ام دی اف معمولا به صورت دو جداره طراحی و نصب می شوند که بین دو صفحه ام دی اف یک فضای خالی وجود دارد که می تواند با شیشه، پرده کرکره ای، چوب یا هر ماده دیگر پر شود.
بیشتر بدانید: پارتیشن های اداری شیشه ای
مراحل ساخت پارتیشن
برای ساخت پارتیشن با ام دی اف، باید مراحل زیر را طی کنید:
- طرح و ابعاد پارتیشن : ابتدا باید طرح و ابعاد پارتیشن را مشخص کنید و براساس آن صفحات ام دی اف را برش دهید. برای برش صفحات، می توانید از دستگاه های برش الکترونیک یا نورانی استفاده کنید که دقت بالایی در برش دارند. طرح پارتیشن خود را روی کاغذ رسم کنید و قطعات مختلف آن را با ابعاد دقیق مشخص کنید.
- برش صفحات پارتیشن : سپس باید ورق های ام دی اف را با استفاده از دستگاه های برش الکترونیک یا نورانی، براساس طرح و ابعاد خود برش دهید.
- قاب های فلزی : سپس باید قاب های فلزی را برای حمایت از صفحات ام دی اف آماده کنید. قاب های فلزی معمولا از آلومینیوم یا استنلس استیل ساخته می شوند و به شکل حروف U، L، T یا Z قطع می شوند. قاب های فلزی را با استفاده از پیچ و مهره یا جوش به هم وصل کنید تا چارچوب پارتیشن را تشکیل دهند.
- وصل کردن صفحات ام دی اف: سپس باید صفحات ام دی اف را به قاب های فلزی متصل کنید. برای این کار، می توانید از چسب، پین، پانچ گیر یا پروفیل استفاده کنید. صفحات را به گونه ای قرار دهید که بین آنها فضای خالی باقی بماند.
- پرکردن فضای خالی بین صفحات : در نهایت، باید فضای خالی بین صفحات را با ماده مورد نظر خود پر کنید. برای پر کردن فضا، می توانید از شیشه، پرده کرکرهای، چوب یا هر مادهی دیگری که با سبک و رنگ پارتیشن سازگار باشد استفاده کنید. شیشه را با استفاده از لولهی سیلیکون یا فیکساتور به قاب های فلزی وصل کنید. پرده کرکرهای را با استفاده از ریل یا کولی به قاب های فلزی نصب کنید. چوب یا هر مادهی دیگری را با استفاده از چسب، پین، پانچ گیر یا پروفیل به صفحات ام دی اف وصل کنید.
پس از نصب تعداد لازم از پانل های پارتیشن، شما می توانید پارتیشن خود را در محل مورد نظر قرار دهید.
بیشتر بدانید: پارتیشن دو جداره کلاف آلومینیوم
مزایای پارتیشن های ام دی اف
پارتیشن های ام دی اف دارای مزایای زیر هستند:
- زیبائی و همآهنگی با سایر عناصر خانه و محل کار (مبلمان، کمد، میز و …).
- قیمت مناسب نسبت به سایر مواد فلزی
- سرعت بالا در تولید و نصب پارتیشن
- تنوع بالا در رنگ و طرح
- سادگی و راحتی در نصب و تغییر پارتیشن
- وزن سبک و مقاومت بالا
همانگونه که خواندید، ساخت و نصب پارتیشن نیازمند داشتن تخصص تئوری و علمی در این زمینه می باشد و به سادگی امکان پذیر نیست. شما می توانید طریقه ساخت پارتیشن با ام دی اف را از افراد متخصص در این زمینه یاد بگیرید
برای سفارش ساخت پارتیشن مورد نظر خود به وبسایت لوکس پارتیشن سر بزنید. لوکس پارتیشن بواسطه چندین سال فعالیت در زمینه پارتیشن به مشتریان زیادی خدمات طراحی و نصب پارتیشن را انجام داده است.