پارتیشن اداری شیشه ای انتخاب جذابی برای خلق فضاهای کاری مدرن و لوکس است و امروزه قیمت پارتیشن شیشه ای سؤال بسیاری از افراد است.
پارتیشن های شیشهای به دلیل تنوع بالا، امکان فضاهای متفاوت و مختلفی را خلق می کنند. این پارتیشن ها به صورت فریم لس و فریم دار عرضه می شوند که هرکدام از این دو در انواع تک جداره و دو جداره قابل سفارش هستند و همین موارد بر قیمت پارتیشن شیشه ای تاثیر گذار است.
محاسبه قیمت پارتیشن شیشه ای
اگر به بهرهگیری از مزایای پارتیشن شیشه ای برای تفکیک کردن محل کارتان فکر میکنید و قصد خرید پارتیشن شیشه ای دارید باید به شما بگوییم که قیمت پارتیشن شیشه ای به عوامل زیادی از جمله نوع شیشه (نشکن و سکوریت شده)، ضخامت شیشه، تعداد جداره های شیشه (تک جداره و دوجداره) بستگی دارد.
علاوه بر این فریم لس یا فریم دار بودن، سایز و حجم و همچنین کیفیت پروفیل به علاوه مساحت فضای اداری از دیگر عوامل مهم و تاثیرگذار بر قیمت پارتیشن شیشه ای هستند.
پارتیشن شیشه ای فریم لس
یکی از عوامل تاثیرگذار بر قیمت پارتیشن شیشه ای، فریم لس بودن آن است. در این نوع پارتیشن، دیوارهای جداکننده میزان محدودی پروفیلهای آلومینیومی در ساختار خود دارند و در نتیجه برای پارتیشن بندی فضاهای کوچک بسیار مناسب هستند.
از جمله مزایای استفاده از پارتیشن فریم لس این است که به مدد حذف سطح زیادی از پارتیشن ها، دید بیشتر با وضوح و شفافیت بالاتر حاصل می شود.
پارتیشن شیشه ای فریم لس تک جداره
نکته تعیین کننده در قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس، جداره های شیشه است. مدل فریم لس پارتیشن ها دارای شیشه تک جداره بوده و برای تفکیک فضاهای کوچک و خلوت مناسب هستند.
شیشه های فریم لس تک جداره علاوه بر دارا بودن قیمت مناسب و مقرون به صرفه، امکان اجرا و نصب سریع تری به نسبت دیگر شیشه ها دارند.
پارتیشن شیشه ای فریم لس دوجداره
پارتیشن دو جداره فریم لس می تواند در دو نوع مجهز به کرکره یا بدون کرکره را دارد. این نوع پارتیشن ها جهت عایق بندی صوتی در فضاهای کوچک و بزرگ بسیار مناسب هستند و همین موضوع مزیت آن ها در مقابل نوع تک جداره به حساب می آید.
البته ناگفته نماند که قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس دو جداره (پنجره عایق) به نسبت نوع تک جداره آن گرانتر تمام خواهد شد.
پارتیشن شیشه ای فریم دار
نوع دیگری از پارتیشن ها به صورت فریم دار هستند. در صورت محدود نبودن فضای محل کار می توانید از پارتیشنهای فریم دار استفاده کنید که ظاهری جذاب و متفاوت برای محیط به ارمغان می آورند. همچون نوع قبلی یعنی فریم لس، پارتیشن های فریم دار نیز دارای دو نوع شیشه هستند که بر قیمت پارتیشن شیشه ای تاثیر گذار است.
پارتیشن شیشه ای فریم دار تک جداره
پارتیشن های تک جداره فریم دار گزینه خوبی برای جدا سازی در محیط های شلوغ کاری هستند. این پارتیشن ها برای تفکیک بندی از یک فریم آلومینیومی بهره می گیرند که در زیباتر شدن پارتیشن و جلوه دادن به فضای کار شما تأثیر به سزایی دارد.
پارتیشن شیشه ای فریم دار دوجداره
برای آن دسته از افراد که حفظ حریم خصوصی در محیط کار برایشان بسیار اهمیت دارد، سیستم پارتیشن جدا کننده دوجداره با فریم آلومینیومی گزینه ای ایده آل است.
با این کار علاوه بر حفظ حریم خصوصی، فضای کاری در مقابل سر و صدا نیز عایق بندی خواهد شد. البته قیمت پارتیشن شیشه ای از نوع فریم دار دوجداره به نسبت گرانتر است.
سایر موارد
هرکدام از پارتیشن های شیشه ای که در بالا بررسی شد مزیت های خاص خود را برای نظم بخشیدن محل کار به ارمغان می آورند. در کنار این موارد، رنگ شیشه و همچنین امکاناتی چون کرکره می تواند بر قیمت پارتیشن شیشه ای تاثیر بگذارد.
البته در این بین ممکن است با تبلیغاتی همچون پارتیشن ارزان روبرو بشوید اما باید در نظر داشته باشید که ارزانی ای که بخواهد کیفیت کار شما را کاهش داده و در طول بهرهبرداری شما را با هزینه های متعدد روبرو کند، منطقی نیست.
نکته پایانی
در این مطلب در مورد قیمت پارتیشن شیشه ای صحبت شد. این قیمت تابع عواملی از جمله جنس شیشه، اندازه فضا، رنگ شیشه، نوع قاب و همچنین امکانات نظیر کرکره خواهد بود.
برای سفارش پارتیشن مورد نظر خود می توانید با شماره تماس های موجود بر روی وبسایت تماس بگیرید.